Veelgestelde vragen

Wij geven onder andere rijles in de regio’s: Arnhem, Angeren, Bemmel, Driel, Dieren, Doorwerth, Duiven, Elden, Elst, Gendt, Huissen, Lathum, Lent Nijmegen, Oosterbeek, Oosterhout, Rheden en Westervoort

Je krijgt een gratis proefles, inclusief gesprek, als er gekozen wordt voor minstens pakket A of 10 losse rijlessen.

Ja, studenten kunnen les krijgen in het: Nederlands, Engels en Russisch.

Students can be taught in Dutch, English or Russian.

Alle informatie en tarieven van onze voordelige lespakketten

vind je hier

Alle overige tarieven voor: Losse proefles, opfriscursus, praktijk examen en alle andere tarieven

vind je hier

Rijschool Absoluut biedt kwaliteit tegen scherpe prijzen. Ook spoedcursussen vallen daar onder. Je krijgt vrijblijvend een proefles van 1,5 uur. Wanneer je rijles bij ons neemt is deze proefles gratis!

Wij hanteren flexibele tijden voor de rijlessen, dus ook in de avonden en op zaterdagen.

Je krijgt individuele aandacht en lessen op een rustige en duidelijke manier, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Je krijgt een vaste instructeur en je lest in een rookvrije auto. Je krijgt duidelijke informatie en ontvangt al het benodigde materiaal voor het beste resultaat.

Voor je rijles word je thuis opgehaald en weer teruggebracht, of indien gewenst op een andere locatie. Wij halen of brengen geen andere leerlingen als het niet nodig is tijdens jóuw lesuur, zodat jouw lessen ook écht individueel én efficiënt zijn.

Aanmelden kan met een aanmeldformulier

Deze vind je hier

De minimale leeftijd om theorie-examen voor de auto (B) te mogen doen is 16 jaar. Het examen duurt in totaal 15 tot 20 minuten. Je wordt een kwartier van tevoren verwacht.

Je kunt je melden bij het digitaal loket van het CBR met het ID nummer dat op je oproepkaart staat.

Zodra het examen afgelopen is berekent de computer de uitslag. Ben je geslaagd, dan is je certificaat 1,5 jaar geldig.

Lees verder

Met rijlessen in Arnhem bij Rijschool Absoluut verzeker je je van een zorgvuldige voorbereiding op het praktijkexamen. Het examen wordt afgenomen bij het CBR (Centraal Bureau voor Rijvaardigheid) in Arnhem en duurt 40 tot 50 minuten. Na het volgen van de individueel benodigde rijlessen en het vooraf behalen van het theoriecertificaat wordt het praktijkexamen aangevraagd.

Lees verder

Tijdens het praktijkexamen worden 2 bijzondere verrichtingen door de examinator gevraagd. Het is de bedoeling dat je zelfstandig een keuze maakt waar en op welke manier je de bijzondere verrichting gaat uitvoeren.

De bijzondere verrichtingen worden gekoppeld aan een opdracht die de examinator je geeft. De uitvoering van de opdracht(en) moet vloeiend en op veilige wijze uitgevoerd worden.

Lees meer